torsdag den 3. februar 2011

Au revoir Carine & bonjour Emmanuelle





Anna Wintour


Efter filmen "The Devil wears Prada" kender de fleste modedronningen Anna Wintour, den legendariske chefredaktør for amerikanske Vogue. Hun er en af de mest magtfulde mennesker indenfor mode, og har en finger med i mange af de store designeres beslutninger.

Anne Wintour med sit signatur look og, som vi kender hende, front row  




Carine Roitfeld


Som et mere cool og "edgy" modstykke har moderedaktøren fra fransk Vouge, Carine Roitfeld, også præget modebilledet med sin personlige stil og meninger. Jeg har altid beundret den franske chefredaktørs stil og sans for "effortless styling" af både magasin og eget tøjvalg. Efter ti år ved roret har Roitfeld dog nu valgt at give chefsædet videre, til den tidligere moderedaktør på fransk Vogue, Emmanuelle Alt. Personligt synes jeg, det er det perfekte valg, når der skulle ske et skift. 
















Carine Roitfeld (med datter siddende nederst længst til højre) 




Emmanuelle Alt


Emmanuelle Alt har stylet mange af de traditionelle franske mærker, så som Balmain og Isabel Marent, til et mere modigt og nytænkende look. Hun er efter eget udsagn en rigtig "ROCK- chick" kvinde. Jeg synes, hun har en kanon fed stil, og glæder mig meget til i april at få et af hendes kommende magasiner under armen (med Gisele Bündchen på forsiden), og ikke mindst til at følge hvad end Carine Roitfeld nu finder på. 
















Ingen kommentarer:

Send en kommentar